Creditcards zijn handig voor het betalen van kosten en worden geleverd met verschillende beloningen en voordelen. Ondanks de vele voordelen kan misbruik van creditcards uw financiën echter schaden. In dit artikel geven we de beste creditcardtips van professionals om ervoor te zorgen dat u uw creditcards correct gebruikt.

Volg deze 4 deskundige creditcardtips om u te helpen beter gebruik te maken van uw creditcards:

1. Houd uw kredietgebruik laag

Perry Barbee, Senior Vice President, Chief Credit Officer, Axiom Bank NA

Haal niet meer uit uw kredietlimiet. Het dragen van hoge saldi met betrekking tot de totale kredietlimiet kan een negatieve invloed hebben op de credit score van een persoon. Idealiter zou het saldo op elk willekeurig moment minder dan 50 procent van de totale kredietlijn moeten zijn. Hoge saldi leiden ook tot verhoogde rentebetalingen als het saldo van maand tot maand wordt overgedragen en niet wordt afbetaald.

2. Gebruik een beveiligde creditcard om uw tegoed op te bouwen

Justin Golf, Eigenaar, Live Rent Own

Een cc aanvragen en gebruiken is een effectieve methode om uw creditcard op te bouwen. Als u nog geen krediet heeft, is het vaak moeilijk om een ​​lening te krijgen. U hebt echter de optie om een ​​beveiligde creditcard te krijgen en deze te gebruiken om uw kredietrecord op te bouwen. Zorg ervoor dat u ijverig en snel bent bij het uitvoeren van betalingen, omdat dit grote invloed heeft op uw credit score.

3. Betaal uw kaart elke maand om de waarde van de beloning te maximaliseren

Kristin McGrath, Credit History & Card Expert, Credit Cards Explained

Als u een beloningskaart krijgt, maar een saldo bij u heeft, annuleert de rente die u betaalt de beloningen die u verdient. Een gratis vliegticket met een waarde van een paar honderd dollar is het niet waard om enkele duizenden schulden mee te nemen als rentesneeuwballen. Dus als u de beloningsroute volgt, verbindt u zich ertoe volledig te betalen. Als u dat niet kunt, kunt u het beste gewoon een creditcard met een lage rente kopen.

Wilt u ook een creditcard aanvragen? Bezoek 123creditcardvergelijk.nl om verschillende creditcards te vergelijken.

4. Betaal eerst zeer interessante creditcards

Natasha Rachel Smith, expert in persoonlijke financiën, TopCashback

Het opbouwen van creditcardschuld met hoge rentetarieven is oninbare schulden die snel moeten worden afbetaald. De beste manier om dit te doen, is door een plan en een tijdschema op te stellen om u te helpen op schema te blijven voor de terugbetaling van schulden. Zorg ervoor dat u eerst uw hoogrentende schuld kwijt bent, terwijl u toch de minimale betalingen voor andere schulden betaalt, omdat dit meer invloed heeft op uw spaar- en kredietscore.